o * H e r o i z m i e

Isten, a*ldd meg a Magyart
Patron strony

Zniewolenie jest ceną jaką trzeba płacić za nieznajomość prawdy lub za brak odwagi w jej głoszeniu.* * *

Naród dumny ginie od kuli , naród nikczemny ginie od podatków * * *


* "W ciągu całego mego życia widziałem w naszym kraju tylko dwie partie. Partię polską i antypolską, ludzi godnych i ludzi bez sumienia, tych, którzy pragnęli ojczyzny wolnej i niepodległej, i tych, którzy woleli upadlające obce panowanie." - Adam Jerzy książę Czartoryski, w. XIX.


*************************

WPŁATY POLSKI do EU 2014 :
17 mld 700 mln 683 tys. zł.
1 mld 492 mln / mies
40 mln d z i e n n i e

50%
Dlaczego uważasz, że t a c y nie mieliby cię okłamywać?

W III RP trwa noc zakłamania, obłudy i zgody na wszelkie postacie krzywdy, zbrodni i bluźnierstw. Rządzi państwem zwanym III RP rozbójnicza banda złoczyńców tym różniących się od rządców PRL, iż udają katolików

Ks. Stanisław Małkowski

* * * * * * * * *

środa, 25 sierpnia 2010

i s l a m * nacisty* socliberali*

"..každý, kdo pochybuje, že se jedná o závažnou záležitost a kdo jen vymaže tento mail, aniž by ho poslal dál, ten se podílí na pasivitě, která dovoluje, aby problémy narůstaly. Proto se trochu rozmáchněte a pošlete to dál a dál, a ještě dalším. Doufejme, že tento mail čtou tisíce lidí na světě, přemýšlejí o něm a pošlou jej dále - než bude příliš pozdě! "

Letáky varují Hradec před muslimy

Muslimskou komunitu v Hradci Králové urazily letáky vyzývající k protestům proti zřízení islámského centra.


- 200 muzułmanów v Hradec Kralove oburzają ulotki wzywające do

protestów przeciw budowie islamskiego centrum i meczetu -

Pošlete nesouhlasný dopis primátorovi, vyzývají letáky, které se před týdnem objevily ve schránkách na hradeckém Moravském Předměstí. Právě tam, v domě známém jako Villa Cristina, prý muslimové chystají stavbu mešity.

„Nejde o mešitu a od přestavby domu na islámské kulturní centrum u Brněnské třídy jsme již před časem ustoupili,“ diví se místní muslimové.

Černobílé letáky muslimy zaskočily. Kreslené karikatury zpochybňují islámské hodnoty, nechybí obrázek zamračeného vousatého muže v turbanu kázajícího z minaretu nad panelovými domy.

„Byl jsem v šoku nad formou protestu. Letáky vyvolávají nenávist a myslím, že jde o trestný čin. Centrum jsme chtěli skutečně zřídit na Brněnské třídě kvůli vhodnému prostoru i umístění, ale bylo by to finančně příliš náročné. Hledáme něco menšího jinde ve městě. O mešitě však neuvažujeme, vždyť islám v Čechách není ani oficiálním náboženstvím,“ řekl pětatřicetiletý obchodník Ismail Hamad, který žije v Hradci Králové téměř šestnáct let.

Překvapení vyvolaly letáky také na hradecké radnici, kam začaly v pondělí docházet první reakce obyvatel města. „Přišlo nám několik záporných reakcí, ale také jedna, která se staví za výstavbu centra. O žádné takové aktivitě však nevíme a město s ní nemá nic společného. Do záležitostí náboženského vyznání město nezasahuje, muslimská komunita je jedna z mnoha a není důvod, aby se právě o ni zvlášť zajímalo,“ řekl v pondělí mluvčí magistrátu Václav Svoboda. Internetové stránky, na které leták odkazuje, obsahují překlad ze stránek hradeckých muslimů i mobilní telefony zástupců muslimské komunity. Kontakt na autora textů vyzývajících k zasílání protestních dopisů, kterým je údajně Jakub Kučera z Hradce Králové, ale chybí.

„V podobných islámských centrech a mešitách se často volá po nenávisti vůči židům, křesťanům a nevěřícím, je zde slyšet kritika demokracie, svobody slova a dalších hodnot. Islámské centrum přinese městu spíše potíže než užitek. Všude, kde se muslimové a islám objeví, vznikají problémy,“ píše autor textů.

Nyní se část ze zhruba dvousetčlenn /ok. 200-osobowa/ muslimské komunity schází v kulturním centru Medium na Moravském Předměstí. Tvoří ji zejména zahraniční studenti vysokých škol, lékaři či obchodníci působící nejen v Hradci, ale také v dalších místech východních Čech. „Scházíme se každý pátek. Pravidelně tam dochází asi 30 lidí. Je nás v Hradci docela hodně a mrzí nás, že nemáme místo, kde bychom se mohli potkávat,“ dodává Hamad.

Stanislav Ďoubal

O fanatizmu
Kamil | 21. 08. 2010 19:09

Autorem následujících slov je údajně Dr. Emanuel Tanay, známý a vysoce uznávaný psychiatr.
Muž, jehož rodina patřila před druhou světovou válkou k německé aristokracii, vlastnil řadu průmyslových podniků a nemovitostí. Když byl tázán, kolik Němců bylo skutečnými nacisty, odpověděl způsobem, který může být určující pro náš postoj k fanatizmu:

"Velmi málo lidí bylo skutečnými nacisty, ale mnoho dalších se radovalo z návratu německé hrdosti a další byli příliš zaneprázdněni, než aby je to zajímalo. Byl jsem jedním z těch, kdo pokládali nacisty za bandu bláznů. Takže většina se prostě stáhla a umožnila tím, aby se to vše stalo. Pak, dříve než jsme to zjistili, nás měli v hrsti, ztratili jsme kontrolu a nastal konec světa. Má rodina ztratila všechno. Já sám jsem skončil v koncentračním táboře a Spojenci rozbili mé továrny."
Dnes nám znovu a znovu různí experti opakují, že Islám je náboženství pokoje a že velká většina muslimů si přece přeje jedině žít v míru. I když toto laické ujišťování může být pravdivé, nemá pražádný význam. Je to bezcenné šidítko, které nám má umožnit, abychom se cítili lépe a aby se poněkud zmenšil (psychický) účinek fanatického řádění ve světě ve jménu Islámu.
Je skutečností, že v současné fázi dějin vládnou Islámem fanatici. Jsou to fanatici, kdo jsou na pochodu. Jsou to fanatici, kdo vedou každou z 50 válek, které zuří ve světě. Jsou to fanatici, kdo systematicky masakrují křesťany či příslušníky domorodých kmenů v Africe a postupně utápějí kontinent v přívalu Islámu. Jsou to fanatici, kdo spouštějí exploze bomb, usekávají hlavy, vraždí nebo zabíjejí z důvodů cti. Jsou to fanatici, kdo přebírají mešitu po mešitě. Jsou to fanatici, kdo se zápalem šíří kamenování a věšení obětí znásilnění a věšení homosexuálů. Jsou to fanatici, kdo učí mladé zabíjet a stát se sebevražednými bombovými zabijáky. Obtížně měřitelnou skutečností je, že mírumilovná většina, "mlčící většina", je vyděšena a je vyřazena.
Komunistické Rusko sestávalo z Rusů, kteří chtěli pouze žít v míru, a přesto komunistické Rusko bylo odpovědno za vraždu asi 20 milionů lidí. Mírumilovná většina byla irelevantní (nevýznamná). Ohromná populace Číny byla rovněž mírumilovná, ale čínským komunistům se podařilo zabít ohromujících 70 milionů lidí.
Průměrný Japonec před druhou světovou válkou rozhodně nebyl sadistickým válečným štváčem. Přesto si Japonsko vražděním a krveprolitím razilo cestu Jihovýchodní Asií v orgii zabíjení, které zahrnovalo systematické vraždy 12 milionů čínských civilistů; většinou byli zabiti šavlí, lopatou a bajonetem.
Kdo by mohl zapomenout Rwandu, která se zhroutila v krvavém zabíjení. Není snad možno tvrdit, že většina Rwanďanů byli mírumilovní lidé?
Poučení z historie jsou často neuvěřitelně jednoduchá a lapidární, ale přes všechny naše schopnosti logického myšlení často přehlédneme nejzákladnější a zcela nekomplikované závěry: svým mlčením se mírumilovní muslimové stali zcela irelevantními.
Mírumilovní muslimové se stanou našimi nepřáteli, jestliže nepozvednou hlas, protože se - stejně jako kdysi Dr. Tanay - jednoho dne probudí a zjistí, že se dostali do područí fanatiků a že "nastal konec světa". Mírumilovní Němci, Japonci, Číňané, Rusové, Rwanďané, Srbové, Afgánci, Iráčané, Palestinci, Somálci, Nigerijci, Alžířané a mnozí další zemřeli, protože mírumilovná většina nepromluvila, až pak bylo pozdě. Pro nás, kteří to vše sledujeme, aniž bychom se angažovali, platí, že musíme dávat pozor na jedinou skupinu, která se počítá: na fanatiky, kteří ohrožují náš způsob života.
A konečně:
každý, kdo pochybuje, že se jedná o závažnou záležitost a kdo jen vymaže tento mail, aniž by ho poslal dál, ten se podílí na pasivitě, která dovoluje, aby problémy narůstaly. Proto se trochu rozmáchněte a pošlete to dál a dál, a ještě dalším. Doufejme, že tento mail čtou tisíce lidí na světě, přemýšlejí o něm a pošlou jej dále - než bude příliš pozdě!

Brak komentarzy: