o * H e r o i z m i e

Isten, a*ldd meg a Magyart
Patron strony

Zniewolenie jest ceną jaką trzeba płacić za nieznajomość prawdy lub za brak odwagi w jej głoszeniu.* * *

Naród dumny ginie od kuli , naród nikczemny ginie od podatków * * *


* "W ciągu całego mego życia widziałem w naszym kraju tylko dwie partie. Partię polską i antypolską, ludzi godnych i ludzi bez sumienia, tych, którzy pragnęli ojczyzny wolnej i niepodległej, i tych, którzy woleli upadlające obce panowanie." - Adam Jerzy książę Czartoryski, w. XIX.


*************************

WPŁATY POLSKI do EU 2014 :
17 mld 700 mln 683 tys. zł.
1 mld 492 mln / mies
40 mln d z i e n n i e

50%
Dlaczego uważasz, że t a c y nie mieliby cię okłamywać?

W III RP trwa noc zakłamania, obłudy i zgody na wszelkie postacie krzywdy, zbrodni i bluźnierstw. Rządzi państwem zwanym III RP rozbójnicza banda złoczyńców tym różniących się od rządców PRL, iż udają katolików

Ks. Stanisław Małkowski

* * * * * * * * *

niedziela, 7 kwietnia 2013

Migawka z NHL/6-7.IV - Jaromir JAGR

Montreal - Boston 2:1

Jágr dřel jako kůň, ale bodoval Plekanec. Gólman Pavelec zachránil výhru nad Flyers

Dnes 06:17 - New York  SEE
V ostře sledovaném sobotním duelu mezi Montrealem a Bostonem bojoval Jaromír Jágr jako lev, ale na body nakonec nedosáhl. V zápase ho naopak zastínil další kladenský odchovanec Tomáš Plekanec, který asistoval u gólu a pomohl Montrealu k vítězství 2:1. Třicet úspěšných zákroků předvedl český brankář Ondřej Pavelec, když vychytal výhru Winnipegu nad Philadelphií 4:1. Ukončil tak sérii pěti porážek Jets a v boji o play off utekli Flyers v tabulce Východní konference o tři body.
 
Christinne Muschi Reuters
Poté, co Jágr při své premiéře v dresu Bostonu rozhodl gólem o vítězství, se ve druhém zápase neprosadil a Bruins v přímé bitvě o první místo v tabulce Severovýchodní divize prohráli. Vítězný gól vstřelil ve 21. minutě po asistenci Tomáše Plekance bývalý hráč Bruins Michael Ryder, který zvýšil vedení domácích na 2:0. Hosté ve 28. minutě dokázali snížit, vyrovnat už se jim ale vy zbytku zápasu nepovedlo.
Jágr naskočil do utkání ve stejné formaci jako proti New Jersey s Tylerem Seguinem a Bradem Marchandem. Už v průběhu první třetiny, v níž Canadiens jasně dominovali (10:4 na střely), ale trenér Claude Julien sestavu přeskupil a Jágr strávil zbytek zápasu po boku Daniela Paillea a Gregoryho Campbella, kteří obvykle nastupují až ve čtvrté formaci.

Třetím nejvytíženějším útočníkem

Český útočník s číslem 68 navzdory tomu dostal na ledě dostatek prostoru, když odehrál 18 minut a 53 sekund čistého času a byl tak třetím nejvytíženějším útočníkem Bruins. Ještě spolu s Marchandem a Seguinem byl Jágr na ledě u prvního inkasovaného gólu, po přeskupení formací zase pobýval na hřišti, když se Paille šťastnou tečí postaral o jediný gól Bostonu.
"Hráli jsme proti soupeři, který je opravdu silný ve svém útočném pásmu a myslím, že Tyler (Seguin) na to nebyl připravený. Potřeboval jsem ho proto vrátit na křídlo," vysvětlil kouč Julien, proč tak brzy míchal se sestavou. "Myslím, že Jágr odehrál s Campbellem a Paillem dobrý zápas. Postupně se v utkání zlepšoval celý tým a povedlo se nám všechny tři formace stabilizovat," dodal Julien.
(  )

Brak komentarzy: