o * H e r o i z m i e

Isten, a*ldd meg a Magyart
Patron strony

Zniewolenie jest ceną jaką trzeba płacić za nieznajomość prawdy lub za brak odwagi w jej głoszeniu.* * *

Naród dumny ginie od kuli , naród nikczemny ginie od podatków * * *


* "W ciągu całego mego życia widziałem w naszym kraju tylko dwie partie. Partię polską i antypolską, ludzi godnych i ludzi bez sumienia, tych, którzy pragnęli ojczyzny wolnej i niepodległej, i tych, którzy woleli upadlające obce panowanie." - Adam Jerzy książę Czartoryski, w. XIX.


*************************

WPŁATY POLSKI do EU 2014 :
17 mld 700 mln 683 tys. zł.
1 mld 492 mln / mies
40 mln d z i e n n i e

50%
Dlaczego uważasz, że t a c y nie mieliby cię okłamywać?

W III RP trwa noc zakłamania, obłudy i zgody na wszelkie postacie krzywdy, zbrodni i bluźnierstw. Rządzi państwem zwanym III RP rozbójnicza banda złoczyńców tym różniących się od rządców PRL, iż udają katolików

Ks. Stanisław Małkowski

* * * * * * * * *

piątek, 16 maja 2008

* CÓŚ dla znających TEN język



































































































sobota, 10 maja 2008

Prominentní z StB, KGB a komunisti boli dobre pripravení transformovať sa po prevrate v r. 1989 na "demokratov".
Vážený pán,
píšúci pod menom Ing. F. Mojžíš!

Čo je s novinárom Paľom Rýpalom neviem. Nespolupracoval s nami.
Čo sa týka návratu poprevratovej diktatúry degenerantov do režimu pred rokom 1989, k tomu si dovolím mať výhrady. ( Dúfam že ich aspoň prežijem )

Prominentní z StB, KGB a komunisti boli jediní, ktorí boli dobre pripravení transformovať sa po prevrate v r. 1989 na "demokratov". Samozrejme to isté platí o Západných mafiách, úzko spiatých s prominentami StB, KGB.
Ti StB-aci a KGB-aci co ma sledovali, mi prezradzali uz v rokoch 1987, 1988, 1989 že sa chystá prevrat. Vyjadrovali velký strach z toho, že či budu zaradení medzi "vyvolených" vládcov po prevrate, alebo medzi tých prislusnikov StB, KGB, ktorí budú odtajnení a predhodení pouličnému davu.

Po úspešnom prevrate KGB, STB v koalícii so Západnými tajnými službami mi jeden z mojich sledovateľov Vladimír Rakyta st., spokojne povedal: "Je to OK.". Videl som na ňom spokojnosť a úlavu. Vyvolení príslušníci StB, KGB si
- zavedením bezprávia v prospech vyvolených
- podvodmi,
- tunelmi,
- genocídou nerodením,
- otrockou prácou fanatických nerodičiek
- otrockou prácou neplodiacich mužov
- a ožobračením miliónov ľudí vykrádaním ich vkladov z bánk a nebankových subjektov
vybudovali po roku 1989 pre seba taký komunizmus, o akom sa im pred rokom 1989 ani len nesnívalo.

Takže vaš komentár " Slovenskóó - návrat do 90-tych rokov je zavádzajúci. Od roku 1989 vládnuca komunistická štátomafia Slovenskej republiky by sa nikedy nechcela vrátit pred rok 1989. Naopak desí sa toho, že stále viac okradnutých a zmrzačených ľudí by sa radšej vrátilo pred rok 1989, kedy mali viac právnej a existenčnej ochrany pred retardovanými zločincami ako dnes a mohli by ich pripraviť o raj a povešať.

Dôkazom nesľobody cca 80% ľudí v Slovenskom štáte II sú dezinformačné prostriedky. Súčasnú vládu podporuje okolo 80% ľudí ale všetky mienkotvorné celoslovenské dezinformačné prostriedky celé roky poriadajú štvavú kampaň proti vládnej koalícii. Rovnako kresťanstvo podporuje viac ako 80% ľudí, ale takmer všetky dezinfomačné prostriedky štvú proti Bohu, církvi a kresťanstvu. Takmer 90% občanov SR sa hlási k heterosexuálnym hodnotám a napriek tomu v miekotvorných dezinformačných prostriedkoch sa šíri prevážne štvavá kampaň proti heterosexuálnym ľuďom, rodinám, manželstvu, deťom. Kto vládne masmédiám a novinárom? Nikým nevolen diktátorí transformovaní lumpy z ŠTB, KGB, CIA ... ktorí majú jedno spoločné : Boli vyrobení degenerantmi podľa antiheterosexuálnej politiky New age v izolácii od otcov, mužov, učiteľov !

Slnečný deň praje v dobe duchovného temna
Ing. L. Balvín

----- Original Message -----
From: "Fedomo fedomo" <fmojzis@gmail.com>
To: "Frantisek Mojzis" <fmojzis@gmail.com>
Sent: Tuesday, May 06, 2008 4:59 PM
Subject: Investigatívny novinár Paľo Rýpal zmizol-Slovenskóó-návrat 90-tich rokov???

Brak komentarzy: